среда, 5 февраля 2020 г.

Міжнародний день безпечного Інтернету


День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначається другого дня (у вівторок), другого тижня, другого місяця (лютого) з 2004 року з метою популяризації більш безпечнішого і більш відповідального використання онлайн-технологій і мобільних телефонів, особливо серед дітей і молодих людей в усьому світі.

День безпечного Інтернету має на меті об’єднання зусиль зацікавлених державних, громадських та приватних сторін для підвищення рівня знань про безпечне та відповідальне використання Інтернет-технологій, перш за все, серед дітей та молоді. У День безпечного Інтернету в багатьох країнах світу обговорюються шляхи безпечного використання молоддю Інтернету, питання Інтернет-етики, загрози протизаконного контенту.
В ЕНВК «ЗНЗ-ДНЗ»№6 відбулася низка профілактичних заходів. Вашій увазі фото звіт.


Пропонуємо вам сайт Он-ляндія: безпечна веб-країна з матеріалами для дітей, батьків i вчителів (інтерактивні сценарії, короткі тести, готові плани уроків), завдяки яким діти зможуть засвоїти  основи безпечної роботи в Інтернеті.

Отже користь чи шкода інтернету цілком залежить від того як людина його використовує.  В нашому закладі нам вдалося таки приборкати  Інтернет. Він став нашим справжнім помічником.

Комментариев нет:

Отправить комментарий